Hvem står bag?

 

Lotte Salling
Lotte er uddannet bevægelses- og afspændingspædagog og er forfatter til en lang række børnebøger og fagbøger om børn og sprog. Lotte har siden 1992 undervist børn og unge i rytmik og bevægelse, lavet sprogprojekter med børn og arbejdet som foredragsholder for pædagoger, lærere og forældre om børn og sprog. Hun er blandt andet forfatter til bøgerne Aktive fortællinger – dialogisk læsning med børn, Musen siger muh – aktive remser og sproglege med de mindste samt Dialogisk læsning – hvordan? Se mere på www.lottesalling.dk. Lotte er forfatter til Snakkepakker samt Flere snakkepakker.

 

 

 

  

Tom Kristensen

Tom er illustrator og tegneserietegner. Han har beskæftiget sig med visuel historiefortælling i mange afskygninger, såsom bøger, trykte og digitale tegneserier, plakater, museumsillustrationer, kunsttryk, animationer og street art. Tom brænder for at fortælle historier gennem sine billeder. Både til børn og voksne. Det kan du læse mere om på www.tomkristensen.net. Tom  har bidraget til Flere snakkepakker

  
   

Bente Bruun
Bente er uddannet fra Danmarks Biblioteksskole og har læst børne- og ungdomskultur som sidefag på Syddansk Universitet. Hun har mere end 30 års erfaring som børnebibliotekar, 28 år som mor og 10 år som gymnastikinstruktør. Bente har siden 1988 arbejdet ved Kolding-bibliotekerne, hvor et tæt samarbejde med daginstitutionerne er en stadig inspiration. Bente har bidraget til Snakkepakker samt Flere snakkepakker.

  snakkepakker_Bente_lille
   

Bodil Knutz
Bodil er uddannet beklædningsdesigner og kunstterapeut. Hun arbejder som specialvejleder ved Designskolen Kolding og underviser på ungdomsskolen i Christiansfeld. Bodil har tidligere arbejdet med planlægning og formidling af kreative workshopper for børn ved børnekulturhuset Nicolai for børn. Hun har blandt andet også arbejdet som underviser på Billedskolen og som tøjdesigner ved forskellige private virksomheder. Bodil har bidraget til Snakkepakker.

  snakkepakker-Bodil_lille

 
 

  

Marie Zeuthen Andersen
Marie har en master i illustration og grafisk design fra Designskolen Kolding og Danmarks Designskole (2006-2011). Som afgangsprojekt lavede hun børnebogen Rejsen til..., som tog udgangspunkt i at udvikle børns kreativitet og fantasi. Efterfølgende har Marie lavet forskellige freelanceprojekter, blandt andet et brætspil og illustrationer til tekstiler. Hun arbejder nu i kulturhuset Tapperiet som projektmedarbejder, grafisk designer, pr-ansvarlig og frivilligkoordinator. Derudover arbejder hun som billedskolelærer i Dragør og i en illustrationsbutik. Marie har bidraget til Snakkepakker.

  snakkepakker_Marie_lille

 

 

  

Lene Sørensen
Lene har en master i illustration og grafisk design fra Designskolen Kolding og Danmarks Designskole (2006-2011). Hun arbejder som freelance illustrator og grafiker og har blandt andet lavet logo for Trinitatis Natkirke og ”antimobningsfolder” og ”integrationsfolder” for Red Barnet
Ungdom. Derudover arbejder hun som billedskolelærer i Dragør og i et lille galleri på Nørrebro. Lene har bidraget til Snakkepakker.

  snakkepakker_Lene_lille