Nest programmet i Danmark

 7846


 
Dette er en bog for dig med interesse i skolen. Du får inspiration til en inkluderende pædagogik, hvor specialpædagogiske metoder anvendes i klasserummet til gavn for alle børn, og hvor samarbejdet for at skabe trygge læringsmiljøer for alle strækker sig fra klasse og skole til forvaltning.

Nest er betegnelsen for en pædagogisk praksis, hvor børn med autisme og børn fra almenområdet er en del af samme klassefællesskab. En Nest klasse forstås som en autismevenlig rede, hvor der anvendes specialpædagogiske metoder i hele klassen, og erfaringerne viser, at alle børn i klassefællesskabet profiterer af denne tilgang.

Aarhus Kommune har i samarbejde med folkene bag Nest på Steinhardt University i New York tilpasset tilgangen til en dansk kontekst, og de første Nest klasser eksisterer nu på dansk jord. I bogen Nest programmet i Danmark - en tredje vej til inkluderende fællesskaber introduceres Nest programmet og de forskellige niveauer, der er en del af det, nemlig filosofien, systemstrukturerne, samarbejdsstrukturerne og klasserumsstrategierne - alt sammen i et dansk perspektiv.

Her på siden kan du blandt andet finde planlægningsskemaet og ark med de otte kerneudfordringer, som anvendes i faget social læring. Du kan også finde yderligere om Nest i Danmark samt se film fra Nest klasserne.Køb Nest programmet i Danmark - en tredje vej til inkluderende fællesskaberDafolo Online


7989


Nest programmet er inspireret af The ASD Nest Support Project ved NYU Steinhardt School for Culture, Education, and Human Development.


Aarhus Kommune afholder d. 10. september 2019 konference om Nest for fagpersoner. Se mere her.


banner-nyhedsservicegroen
 


Køb bogen på Dafolo-online.dk. Gå til webshoppen.