Anmeldelser


Dokument_ikon
 

"Det er bestemt svært at kede sig med denne bog i hånden, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der har interesse i børn og unges trivsel" - Jannie Moon Lindskov, direktør, Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM.

Læs hele anmeldelsen her!
 

   
Dokument_ikon 
"Den skoletrætte elev er i særdeleshed svær at få engageret i undervisningen, men bogens konkrete værktøjer og nuancerede forskningsbaserede tilgang kan måske blive en solstråle midt i regnen hos de elever, som skoledagen ikke fanger i øjeblikket." - Jens Vase, gymnasieelev, tidligere formand for Danske Skoleelever.

Læs hele anmeldelsen her!
 
    
Dokument_ikon 
"Bogen er let tilgængelig samt inspirerende, og selvom bogens målgruppe er fagpersoner, tilbyder den mig som forælder et indblik i, hvad der er på spil ved kedsomhed, og hvad der er af muligheder for at gør noget ved den. Dermed understøtter den min mulighed for dialog både med mit barn og med de fagpersoner, som underviser mit barn." - Heidi Mortensen, mor til to skolebørn.

Læs hele anmeldelsen her!
 
    
Dokument_ikon 
"Jeg ville ønske, at jeg stadig underviste, så jeg kunne tage denne bog i brug sammen med min klasse." - Talita Salqvist, lærer, læringskonsulent i Gladsaxe Kommune.

Læs hele anmeldelsen her!
 
    
Dokument_ikon
 
"Bogen er let tilgængelig og inspirerende, samt giver et indblik i hvad der er på spil ved kedsomhed, og hvad der er af muligheder for at gør noget ved den. Dermed understøtter den muligheden for dialog med eleven." - Børnehaveklasseforeningen 


Læs hele anmeldelsen her!

 
    
Dokument_ikon 
"Det er en meget inspirerende udgivelse, som giver lyst til at tage kampen op mod kedsomhed og som giver et godt afsæt for at kunne lykkes med det. (...) Bogen er en fantastisk hjælp for undervisere og kommende undervisere til at højne elevernes engagement og læringslyst." - Dansk BiblioteksCenter


 
    
Dokument_ikon 
"Kedsomhed er ikke bare kedsomhed, kedsomhed er mange ting. Denne bog er spændende læsning og megen ny viden. Det er en håndbog/brugsbog/arbejdsbog. Det er en teambog, der er oplagt til brug i teamets studiekreds. Jeg må indrømme, at jeg har nydt at læse bogen, selvom den er omfangsrig og spækket med viden, specielt fordi den har en dejlig layout - en læsevenlig layout. Og så har den spørgsmål til hver kapitel, omfangsrig litteraturliste, stikordsregister, oversigt over øvelserne både for de enkelte kapitler og alfabetisk. Den er en meget væsentlig bog. Selvom der er fire forfattere, fremstår bogen som et helstøbt værk. Alle skoler bør have den i mere end et eksemplar." - Kai Pedersen, AKTbladet.


 


Køb bogen på Dafolo-online.dk. Gå til webshoppen.